Vreau sa creiez ceva neobișnuit dar în același timp eficient și profitabil.
Am o experienta vasta în lumea culinariei și as dori sa ma împart cu o companie demnă ca să progresam împreună
(Chișinău)
(United Kingdom)
(Chișinău)
Responsabilități:
Am creat fișe tehnologice, bucate cu tendințe fine dining, folosind diferite metode noi precum sous vide și nu numai , am implementat meniu sezonier cu produse de înaltă calitate ba și chiar organice de la Eco Local o piață cu produse organice crescute în Moldova direct de la fermieri.(United Kingdom)
Responsabilități:
Am asistat și instruit bucatari in toate sectiile bucătărie , am lucrat sub instruirea Bucatarului Chef Ben Boeynaems (chefbenb- instagram) cu ani de experiență în bucătării Michelin(United Kingdom)
Responsabilități:
Am instruit 15 bucătari sa mențină calitate superioara în restaurant fine dining, am colaborat cu bucătarul Chef in pregătirea de meniu și setarea secțiilor în bucătărie, comenzi și servirea bucatelor pentru o sala de 300 de locuri(United Kingdom)
Responsabilități:
Am asistat bucătarul Chef in toate operațiunile bucătăriei de la comenzi la servirea bucatelor și instruirea bucătarilorFacultatea, specialitatea: Bucatar
Țara: United Kingdom
Facultatea, specialitatea: Bucatar
Țara: United Kingdom
Facultatea, specialitatea: Economia comerțului și turism
Țara: Romania
Ana Sitnic (Proprietar)